Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – «Φως στο τούνελ»: Ανατριχιαστικό μήνυμα on air, «Νικολούλη ψόφα!»

Η αδερφή της Ρούλας διαψεύδει πως έστειλε εκείνη το «Νικολούλη ψόφα» και ζητά να μάθει την αλήθεια

Ένα μήνυμα που έλεγε «Νικολούλη, ψόφα!» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» και μίλησε τηλεφωνικά με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Αγγελική Νικολούλη σοκαρίστηκε από ένα μήνυμα που έλαβε, την Παρασκευή (01/04), κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στο MEGA και ασχολήθηκε με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το μήμυμα που έλαβε on air η δημοσιογράφος, έγραφε «Νικολούλη, ψόφα!» και είχε αναρτηθεί από έναν λογαριασμό στο Twitter με το όνομα «Δήμητρα Πισπιρίγκου», δηλαδή με το όνομα της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, και εν συνεχεία διαγράφηκε.

Κατόπιν, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε: «Εμφανίζεται μία και λέει ότι είναι η αδελφή. Η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα, και τι λέει: “Νικολούλη ψόφα”; Τώρα τι να πω… “Ό,τι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα”. Αυτό δείχνει και το επίπεδό σου, αγάπη μου, τι άλλο να πω; Τι να σχολιάσω τώρα, εντάξει. Τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία, όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και το ένα παιδί “μιλάει”. Για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδελφής. Το παιδάκι “μιλούσε” μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ