Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Νέα μαρτυρία: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν την...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Νέα μαρτυρία: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η συγκλονιστική μαρτυρία και τα «θολά» σημεία στον θάνατο της 69χρονης γυναίκας – «Φοβόταν για τη ζωή της» λέει πρόσωπο που ήταν κοντά της

Σοκάρει η μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας για την 69χρονη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη καθώς πρόσωπο που βρισκόταν κοντά της αποκάλυψε πως η 69χρονη φοβόταν την 33χρονη Ρούλα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Φαίνεται πως -εκτός από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας- στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει κι ο θάνατος της 69χρονης που είχε παραχωρήσει ένα από τα διαμερίσματα της στο ζευγάρι.

«Είχε κάποιο κινητικά προβλήματα στα πόδια. Για καρκίνο δεν είχε αναφέρει ποτέ η ίδια. Την έβλεπα κάθε εβδομάδα», είπε στο Live News πρόσωπο που είχε στενή σχέση με την σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Όπως είπε το πρόσωπο που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του αλλά βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει η 69χρονη γυναίκα φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Μου έλεγε σχεδόν τα πάντα. Πώς είχαν γνωριστεί, πώς πήγαν στο σπίτι, πότε άρχισε να φοβάται. Οι φόβοι της ήταν τον τελευταίο καιρό μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού μην πειράξουν και την ίδια. Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του Μάνου και της Ρούλας, είχαν γίνει πιο πιεστικοί κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».

Παράλληλα ο ίδιος άνθρωπος είπε πως η γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της και συνήθιζε τα τελευταία 4-5 χρόνια να παραγγέλνει φαγητό: «Σε ερώτηση μου γιατί δεν μαγειρεύεις γιατί δεν βάζεις κάποιον έλεγε δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν».

Έκλεισε λέγοντας πως η 69χρονη σπιτονοικοκυρά είχε τα λογικά της μέχρι την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Τα θολά σημεία στον θάνατο της 69χρονης γυναίκας

Την ίδια ώρα ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτους της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου αλλά και την ταφή της αφού κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν πως η γυναίκα ετάφη στο Α’ νεκροταφείο της Πάτρα με τα έξοδα της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής της, να είναι πληρωμένα από τον Μάνο Δασκαλάκη, υπάρχουν όμως και φωνές, που αναφέρουν ότι η 69χρονη δεν έχει ταφεί, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησαν ύστερα από επιθυμία της θανούσης σε αποτέφρωση.

Αναφορικά με το μνήμα που γράφει το όνομά της, αλλά έχει τη φωτογραφία ενός άντρα, ο Χρήστος Ρουγκάλας, πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών για την 69χρονη είπε: «Δεν πιστεύω ότι είναι θαμμένη στο μνήμα». Ο πρώην διευθυντής αναφέρθηκε και στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών που ανέλαβε και τις τρεις κηδείες των κοριτσιών, και μάλιστα δεν έχει λάβει αμοιβή από τους γονείς.

Επισήμανε πως ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας έγραψε νεοπλασία της μήτρας, με τον κ. Ρουγκάλα να τονίζει πως δεν πεθαίνεις από αυτό.

Σημείωσε επίσης πως το ζευγάρι δεν πλήρωνε ενοίκιο στη γυναίκα, καθώς ο Μάνος διαχειριζόταν τα οικονομικά της και αποκάλυψε πως το ζευγάρι εξακολουθούσε να ζει στο σπίτι της και μετά τον θάνατό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ