Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου στους...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς στην Πάτρα

Τι της είπαν για να τους ακολουθήσει – Πώς απάντησε η 33χρονη που σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατος της κόρης της Τζωρτίνας

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατος της κόρης της Τζωρτίνας. στους αστυνομικούς που την πήραν από το σπίτι της στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Όπως μετέδωσε το STAR οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αττικής βρίσκονταν από το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της.

Οι αστυνομικοί, νωρίς σήμερα το απόγευμα ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, μάλιστα, την ώρα εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας. .

Της χτύπησαν την πόρτα, της είπαν ότι η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ακολουθήσει.

Τότε εκείνη φέρεται να τους είπε: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στο μαύρο αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, και τότε οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της.

Μόνο αφού έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ