Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η χαρτορίχτρα της – Το διέψευσε άμεσα η ίδια

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε  ως χαρτορίχτρα από την Πάτρα ανέφερε ότι «έλεγε ότι χώρισαν από μαγεία με τον Μάνο» –  Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή

Μία γυναίκα από την Πάτρα, η οποία συστήθηκε ως η χαρτορίχτρα την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφτηκε δύο φορές, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προκαλώντας μάλιστα την διάψευση της μητέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

«Δυο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία και τα λοιπά. Εγώ της λέω ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εγώ λέω πρόσεξε γιατί θα έχεις κι άλλο θάνατο.

Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό. Η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της. Από συγγενικό της πρόσωπο πίστευε ότι ήταν η μαγεία. Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά. Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε για εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι χώρισαν από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει και η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε, του γκρίνιαζε, ήθελε να περνάει το δικό της. Ήταν μια συμπεριφορά περίεργη», είπε η χαρτορίχτρα.

Τα λεγόμενα της γυναίκας δεν έμειναν αναπάντητα, ωστόσο, από την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς λίγα λεπτά αργότερα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Διαψεύδω ότι έχω επισκεφτεί χαρτορίχτρα».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ