Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα των παιδιών – Οι τσακωμοί, η...

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα των παιδιών – Οι τσακωμοί, η σπιτονοικοκυρά και η εμμονή με τον Μάνο

«Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω χωρίζω… ». Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που η υπόθεση για τους θανάτους των τριών παιδιών έχει εισέλθει στην τελική ευθεία.

«Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, τσακωνόταν με όλο τον κόσμο. Δεν μπορούσαν να την μαζέψουν, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Η μαμά της δεν μπορούσε άλλο να την κουμαντάρει. Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες, της άρεσε να ασχολούνται όλοι μαζί της» αποκαλύπτει πρόσωπο κοντά στο περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου .

Το ίδιο άτομο μιλώντας στον Ant1 υπογράμμισε πως «όταν η Ρούλα γνώρισε τον Μάνο έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου ήταν αρνητική σε αυτό. Αυτή όμως ήταν απόλυτη. Θα με πάρει αλλιώς θα τον φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω».

Αποκάλυψε επίσης ότι ως μητέρα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της.

Όποιος ακούει αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει γιατί ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της, έλεγε «σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου».

Ήταν «άρρωστη» με τον Μάνο

Στην αρχή, συνεχίζει,  η σχέση της με τον Μάνο ήταν πολύ καλή, μετά όμως άρχισαν τα προβλήματα.

Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω χωρίζω… «Η Ρούλα είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν που γυρίζει ο Μάνος, με ποια είναι. Ήταν άρρωστη με τον Μάνο και θεωρώ ότι είναι ακόμα» αποκάλυψε.

Μια κυρία, όπως αναφέρει,  τους έδωσε το σπίτι της, όταν ήταν γεννημένο το πρώτο παιδί και έμεναν μαζί της. «Θα την φρόντιζαν και αυτή θα τους βοηθούσε με το να μένουν στο σπίτι.

Ξέρω ότι υπήρχε ένας λογαριασμός που τον είχε δώσει στον Μάνο και διαχειριζόταν τις πληρωμές, γιατί η γυναίκα δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Μετά κατέβηκαν στο κάτω διαμέρισμα γιατί είχε τα παιδιά και δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί της.

Κάποιες φίλες της κυρίας Νίας όταν πήγαιναν στο σπίτι, η Ρούλα τσακωνόταν και τις έδιωχνε. Δεν τις άφηνε να δουν την κυρία Νία», αποκαλύπτει το πρόσωπο από το περιβάλλον της Ρούλας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ