Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου, τα μάγια και η γλωσσοφαγιά – Τι υποστήριξε...

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου, τα μάγια και η γλωσσοφαγιά – Τι υποστήριξε φίλη της οικογένειας

Το θρίλερ στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών συνεχίζεται και κάθε μέρα έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία, που προκύπτουν μέσα από μαρτυρίες.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, φίλη της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε στην μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντας πως πίστευε πολύ στα μάγια. Μάλιστα, όπως υποστήριξε η ίδια, όταν η Μαλένα έφυγε από τη ζωή, η μητέρα απευθύνθηκε σε μια κυρία που κάνει… μάγια.

«Η Ρούλα πίστευε πολύ σε μάγια και γλωσσοφαγιά. Μάλιστα, μετά το θάνατο της Μαλένας έλεγε ότι κάποιοι της έκαναν μάγια και για αυτό χάθηκε το παιδί. Σε κοντινούς ανθρώπους μιλούσε συχνά για την κακοτυχία της την οποία και απέδιδε σε μάγια. Επίσης, άκουσα πριν από λίγες ημέρες να λέει κάποιος από το περιβάλλον της ότι πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των παιδιών της. Αυτό δεν ισχύει. Πληρώνει άνθρωπο για να της τα ανάβουν. Λένε ότι δεν πηγαίνει να επισκεφτεί τα παιδιά της. Ίσως να φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, δεν ξέρω», δήλωσε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ