Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική Ελλάδα«Μούδιασαν» στον αέρα μόλις το άκουσαν: «H Τζωρτζίνα είχε πάει να δει...

«Μούδιασαν» στον αέρα μόλις το άκουσαν: «H Τζωρτζίνα είχε πάει να δει τα αδέλφια της στο Γραφείο Τελετών»

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, με ρεπορτάζ σήμερα να αναφέρει πως η Τζωρτζίνα είδε τα αδέρφια της στο Γραφείο Τελετών.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μέσα από την εκπομπή «Super Katerina» αποκάλυψε πως η Τζωρτζίνα είδε τα αδέρφια της στο Γραφείο Τελετών.

Πάτρα: Τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για την Τζωρτζίνα

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος της εκπομπής ήρθε σε επαφή με άτομα από  το οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ακούστηκε ότι την Τζωρτζίνα την πήρε η μητέρα και την πήγε να δει τα αδελφάκια της στο Γραφείο Τελετών. Αυτό ισχύει. Αυτό που έχει σχολιαστεί είναι γιατί μια μάνα παίρνει ένα παιδάκι για να πάει να δει τα νεκρά αδελφάκια του στο γραφείο κηδειών. Τι λέει το ρεπορτάζ; Υπήρχε ένας ψυχολόγος που στήριζε την οικογένεια μετά τον θάνατο της Ίριδας. Είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας. Και βοηθούσε τους γονείς για το τι πρέπει να κάνουν για την Τζωρτζίνα. Τους είχε πει ακόμη και τι πρέπει να κάνουν ακόμη κι αν η Τζωρτζίνα είχε δει την Ίριδα στην κούνια».

Στη συνέχεια δήλωσε η ρεπόρτερ στον αέρα της εκπομπής, αφήνοντας άφωνα τα μέλη του πάνελ: «Ο πατέρας είχε ζητήσει τη γνώμη και από έναν δεύτερο ψυχολόγο. Ο πρώτος είχε πει στην οικογένεια ότι πρέπει να ακούσουν την επιθυμία του παιδιού. αν το παιδί έλεγε “θέλω να πάω να δω την αδελφούλα μου”, έπρεπε να το ακούσουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και ο δεύτερος ψυχολόγος τους είπε το ίδιο.

Η περιγραφή για την επίσκεψη της Τζωρτζίνας στη νεκρή Μαλένα είναι ότι το παιδί πήγε, έκατσε 10 λεπτά, της άφησε μια κουκλίτσα και έφυγε. Όσον αφορά στο μωρό, την Ίριδα, πήγε και εκεί την Τζωρτζίνα στο γραφείο τελετών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ