Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Όλοι όσοι μιλάμε, έχουμε προσφέρει καλές υπηρεσίες στον όποιο δράστη» λέει ο Λέων

«Τα ευρήματα είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση – Οι προανακριτικές Αρχές ξέρουν τι να κάνουν» είπε ο ιατροδικαστής για την υπόθεση με τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

«Τα ευρήματα είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση. Οι προανακριτικές Αρχές ξέρουν τι να κάνουν. Υπάρχει άνθρωπος που έχει δει τα δεδομένα στο μικροσκόπιο, ο κ. Αγαπητός, που δεν τον αμφισβητεί κανείς, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει δει 50.000 πνεύμονες και 50.000 καρδιές και μας έχει δώσει τα φώτα του, σε όλους τους ιατροδικαστές», είπε σχετικά και με όσα ακούγονται και λέγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα social media.

«Εγώ με βάση ευρήματα από τα δύο παιδιά και εκτίμηση για το τρίτο, έχω δημιουργήσει ένα σενάριο. Κατά πόσον αυτό μπορεί να επαληθευτεί, μένει να το δούμε», σχολίασε σχετικά με τις αναφορές του για «ασφυκτικό θάνατο».

Ο κ. Λέων επισήμανε με νόημα, αναφερόμενος σε δηλώσεις άλλων ιατροδικαστών για το εν λόγω ζήτημα, πως «όλοι εμείς που μιλάμε και αμφισβητούμε, προσφέρουμε κακές υπηρεσίες στις προανακριτικές αρχές και καλές υπηρεσίες στον δράστη, εάν υπάρχει, έστω και κατά 1%. Έχουμε δώσει πολλές πληροφορίες, τόσες που δεν θα χρειαστεί ούτε τεχνικό πραγματογνώμονα».

«Το θέμα είναι να προστατεύσουμε την επιστήμη μας, να μας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ