Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία», φέρεται να είπε ο πατέρας σε φίλο του

«Έχει πέσει στη δουλειά και περιμένει να πέσει φως σε όλη αυτή την τραγωδία»

Συνάδελφος του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σημείωσε ότι ο πατέρας φέρεται να είπε, πως θα δολοφονούσε την μητέρα των παιδιών του, σε περίπτωση που είχε υποψίες ότι τα έβλαψε.

«Είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία, δεν την έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου, μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι έχει κάνει κάτι η Ρ., κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το ίδιο άτομο τόνισε για τον πατέρα, ότι «έχει πέσει στη δουλειά και περιμένει να πέσει φως σε όλη αυτή την τραγωδία που ζουν. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά, ούτε καν έχει ταξιδέψει στην Αθήνα, αρκετές φορές την εβδομάδα επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του σπίτι. Σχεδόν καθημερινά επισκέπτεται τη Ρ. στο σπίτι. Στο σπίτι που ζούσαν σαν οικογένεια. Οι δύο τους έχουν χωρίσει, αλλά ο Μ., όπως μου είπε, δεν μπορεί να μην την στηρίξει, ανθρώπινα ναι θέλει να την στηρίξει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει».

«Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν, μου είπε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την βαριά ατμόσφαιρα στο σπίτι από τότε που έφυγαν τα τρία παιδιά, τα παιδιά τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ