Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική Ελλάδα«Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου...

«Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

Τι έγραψε στο Τwitter ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Νέα στοιχεία για το θρίλερ των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, παρουσίασε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου.

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι νέες μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή ήταν αποκαλυπτικά.

Μάλιστα, στο «Τούνελ» μίλησε για ακόμα μία φορά η μητέρα των τριών κοριτσιών, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, που ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ίσως είναι η αρχή του τέλους», χωρίς ωστόσο να αναφέρει στο tweet του την Πάτρα.

Το σχόλιο του Βασίλη Λαμπρόπουλου μετά το τέλος της εκπομπής

Συγκεκριμένα έγραψε: «Απόψε οι μοιραίες παραδοχές. Πλήρης επιβεβαίωση. Ίσως η αρχή του τέλους. Κρίμα…».

«Κρατιόμασταν χέρι-χέρι στο μνημόσυνο αλλά αυτό δεν λέει τίποτα…»

Η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε την Παρασκευή στο «Φως στο τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη για τις ανακρίβειες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και για την πραγματική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις ” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δε θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία».

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που έφτασαν σε αδιέξοδο είναι ο άνδρας της, που ήθελε να φύγει και πως το είχε ήδη κάνει πριν το θάνατο της μικρής Ίριδας.

«Γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και έφυγε. Γύρισε πάλι όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά».

«Την όποια ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να τον φέρεις πίσω;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια με την Ρούλα να απαντά αρνητικά.

«Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο», είπε η μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ