Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΥπόθεση θανάτου τριών παιδιών: Το «Ανθρωποκτονιών» κατεβαίνει στην Πάτρα

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών: Το «Ανθρωποκτονιών» κατεβαίνει στην Πάτρα

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής έρχονται στην Πάτρα, για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων που αναμένεται να «δέσουν» ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Το απόλυτο «θρίλερ» των τελευταίων δεκαετιών, με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα, εξελίσσεται και συνεχίζει να καθηλώνει.

Το απόλυτο «θρίλερ» των τελευταίων δεκαετιών, με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα, εξελίσσεται και συνεχίζει να καθηλώνει.

Οπως τονίζουν στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η έρευνα έχει φτάσει στο 25-30% κι έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με τον θάνατο των παιδιών, αρχής γενομένης από τη Τζωρτζίνα. Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται. Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το «Ωνάσειο» και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το «Αγλαΐα Κυριακού».

Τα επόμενα 24ωρα θα έλθει κλιμάκιο αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Πάτρα, για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του «Καραμανδανείου», της «ΜΕΘ ΠΓΝΠ» και της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, που αναμένεται να «δέσουν» ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Το Γραφείο Τελετών της Πάτρας

Μία δήλωση από το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη, που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 το «Πρωινό», έρχεται να επιβεβαιώσει από τη μία τις πληροφορίες του εν αποστρατεία Ταξίαρχου Κατερινόπουλου και από την άλλη να δημιουργήσει νέα ερωτηματικά. «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε, γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω, είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα».

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών, με τον οποίον η «Π» ήρθε σε επικοινωνία, ξεκαθάρισε πως σε όλες τις σορούς γίνονται κάποιες διαδικασίες. Όπως και στο παιδί. Είναι κάτι το συνηθισμένο και φυσικά δεν τίθεται ζήτημα ότι «κάποιος» έδωσε «εντολή» να γίνει το μακιγιάζ για τα…υποτιθέμενα «σημάδια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ