Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Άλλα λέει η μητέρα, άλλα οι γιατροί για τη μικρή Μαλένα – Το κρίσιμο «κενό» των 35 λεπτών

Τα επίσημα έγγραφα δείχνουν ότι οι γιατροί κλήθηκαν για παροχή βοήθειας στο μόλις τριών ετών κοριτσάκι στις 17:15, όταν η μητέρα ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη περί τις 16:40 της 13ης Απριλίου του 2019

Νέα στοιχεία ήρθαν σήμερα στο φως αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Τα ερωτηματικά, ωστόσο, αντί να βρίσκουν απαντήσεις, συνεχώς πληθαίνουν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News του MEGA και με βάση την κατάθεση της μητέρας αναφορικά με τον πρώτο θάνατο, αυτόν της Μαλένας, το πρωί του Σαββάτου, 13 Απριλίου του 2019, το κοριτσάκι ήταν σε καλή κατάσταση και μάλιστα χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που την έδειχνε να τρώει σουβλάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου της. Λίγες ώρες μετά, όταν ο πατέρας αποχώρησε, όλα άλλαξαν.

«Εκείνο το μεσημέρι, έφυγε ο σύζυγός μου κι έμεινα εγώ δίπλα της και κοιμήθηκα μαζί της. Μετά από μια ώρα ξυπνήσαμε με τη μικρούλα, γιατί μπήκε στο δωμάτιο η νοσηλεύτρια και της έδωσε ένα φάρμακο για το στομάχι της. Μετά από δέκα λεπτά, στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε έναν βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα”, πήρα από τα χεράκια της τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών» είχε αναφέρει η μητέρα.

Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τα επίσημα έγγραφα που κατέγραψαν οι γιατροί για την κατάληξη της 3χρονης, καθώς αναφέρουν ότι κλήθηκαν από τη μητέρα για παροχή βοήθειας στις 17:15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

Έτσι, εκκρεμεί ένα κρίσιμο 35λεπτο, το οποίο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το τι συνέβη εκείνες τις στιγμές ή αν η έκθεση των γιατρών είναι ακριβής.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ