Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: «Δίνω απλόχερα αγάπη και διασκέδαση» λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που...

Πάτρα: «Δίνω απλόχερα αγάπη και διασκέδαση» λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έκλεισε η ΕΛΑΣ για δύο μήνες

Το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο σε κατάστημα που βρίσκεται επί της Γεροκωστοπούλου και διαπίστωσαν σωρεία παραβάσεων.

«Απλόχερα αγάπη και διασκέδαση» θεωρεί πως δίνει τους τελευταίους 12 μήνες ο μαγαζάτορας που στο κατάστημά του χθες νωρίς το βράδυ έγινε έφοδος από την ΕΛΑΣ και διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε με μουσική και αρκετούς υπεράριθμους πελάτες.  Το συγκεκριμένο κατάστημα παραβίασε τα μέτρα πρόληψης για τέταρτη φορά τον τελευταίο χρόνο.

Συγκεκριμένα ο έλεγχος της ΕΛΑΣ βρήκε 258 πελάτες εντός του καταστήματος, ενώ οι τρεις από τους πελάτες στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθη ένα άτομο ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 60 ημέρες, καθώς παραβίαζε τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών για τέταρτη φορά, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σε ανάρτησή του ανέφερε:

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ