Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Ένταλμα σύλληψης για τον προπονητή πυγμαχίας Λάμπρο Μιχαλόπουλο – Βρίσκεται στην...

Πάτρα: Ένταλμα σύλληψης για τον προπονητή πυγμαχίας Λάμπρο Μιχαλόπουλο – Βρίσκεται στην Ασφάλεια

Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως έχουν συγκεντρωθεί άτομα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού προπονητή πυγμαχίας Λάμπρου Μιχαλόπουλου φαίνεται πως έχει εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές, με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση παρενόχλησης να έχει μεταβεί ήδη στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού έχουν συγκεντρωθεί περίπου 30 άτομα για να υποστηρίξουν τον γνωστό προπονητή.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως συνεδρίασε το συμβούλιο Πλημμελειοδικών «περνώντας» την εισήγηση της Εισαγγελίας για προφυλάκιση του κατηγορούμενου. Την περασμένη Δευτέρα, ο γνωστός προπονητής είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή.

Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στα ΜΜΕ «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ