Θρήνος στην Πάτρα: Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στα αδέρφια που πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

220

Δύο αδέρφια στην Πάτρα, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο του Ρίου, τις τελευταίες εβδομάδες, πέθαναν από κορωνοϊό, με μόλις λίγες ώρες διαφορά.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας έχασε τη ζωή του ο 64χρονος Σπύρος Τσάκας, συνταξιούχος και λίγες ώρες μετά, ο 55χρονος αδελφός του, Νίκος Τσάκας, υδραυλικός, οι οποίοι έμεναν στο ίδιο σπίτι και ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τα δύο αδέρφια σχεδόν ταυτόχρονα, με τον Σπύρο Τσάκα να είναι σε πιο βαριά κατάσταση και τον αδελφό του να δείχνει πως θα μπορούσε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Τα αδέρφια “έχασαν” τη μάχη με τον κορωνοϊό, παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Ο 64χρονος είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ και ο 55χρονος νοσηλευόταν με ισχυρή μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο μικρότερος θα τα κατάφερνε, αλλά ο κορωνοϊός αποδείχθηκε πιο ισχυρός και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, τα δύο αδέλφια δεν τα κατάφεραν.

Ο 64χρονος δεν είχε παντρευτεί, ενώ ο 55χρονος είχε ένα αγόρι 22 ετών, ενώ είχαν ακόμη μία αδελφή, την Ασπασία, η οποία περνάει δύσκολες ώρες.

Η κηδεία και των δύο αδελφών θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη.