Πατρινή ζει με 13 σκυλιά στο σπίτι-Το ένα στο μπαλκόνι επί τέσσερα χρόνια- “Έπεσε” πρόστιμο

252

Ύψους 10.000 ευρώ

Πριν λίγο καιρό απασχόλησε την Πάτρα η υπόθεση γυναίκας που είχε στο σπίτι πάνω από 50 ζώα! Η υπόθεση έκανε τον γύρο του πανελληνίου. Σήμερα έρχεται  στο φως νέα περίπτωση μίας Πατρινής, η οποία φέρεται ως φιλόζωη και έχει μέσα στο διαμέρισμα της 13 σκυλιά!

Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν, το ένα  σκυλί βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού συνεχώς εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr η δικηγόρος Ελένη Αρβανίτη που έχει έρθει σε επαφή μαζί της  εκ μέρους της φιλοζωικής,  «πρόκειται με βάση τα στοιχεία που έχω μέχρι στιγμής για μία περίπτωση ιδιάζουσας φιλόζωης. Έχει 13 ζωάκια μέσα στο σπίτι της εκ των οποίων, σύμφωνα με όσα ξέρω από το αστυνομικό τμήμα, μόνο τα τρία τσιπαρισμένα και με ενημερωμένα βιβλιάρια. Της επιβλήθηκε και ένα πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Το πολύ δυσάρεστο στην υπόθεση είναι ότι υπάρχει ένα σκυλί που βρίσκεται μόνιμα στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με επόμενες καταγγελίες από τη γειτονιά το ζώο βρίσκεται επί τέσσερα χρόνια στο μπαλκόνι κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, χειμώνα- καλοκαίρι Αυτό δε το αρνείται και προσφέρθηκε να παραχωρήσει το ζωάκι στην φιλοζωική αλλά αρνείται να ανοίξει στο υγειονομικό και στην αστυνομία. Εάν υπάρχουν μέσα στο διαμέρισμα ζωάκια που δεν βγαίνουν ποτέ, έχουμε πάλι κακοποίηση. 

Είμαι σε επικοινωνία μαζί της να πάμε εκεί ως φιλοζωική για να δούμε τι γίνεται και με τα υπόλοιπα ζωάκια. Μένει να δούμε αν θα έρθουμε σε συννενόηση ή αν θα πάμε με εισαγγελική παρέμβαση για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει».

thebest.gr