Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Ληστές των 2 και 5 ευρώ!

Πάτρα: Ληστές των 2 και 5 ευρώ!

Δυο περιστατικά ληστείας με την απειλή μαχαιρίου σε διάστημα μιας εβδομάδας, με νεαρά θύματα.

Επίθεση από δυο άτομα που την προσέγγισαν, ενώ εκινείτο πεζή βραδινές ώρες, επί της οδού Νικολάου Γύζη στο Μπεγουλάκι Πατρών, πλησίον των εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Πάτρας, δέχθηκε 21χρονη. Οι δράστες την ακινητοποίησαν και με την απειλή σουγιά, τής απέσπασαν το πορτοφόλι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», περιείχε το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ (!).

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται σε διάστημα μιας εβδομάδας, όπου «δίδυμο» ληστών με χρήση μαχαιριού απειλούν νεαρό θύμα. Την περασμένη Παρασκευή, όπως έγραψε η «Π», υπό την απειλή μαχαιριού δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, λήστεψαν 20χρονο διανομέα φαγητού, επί της οδού Αρέθα στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε ο νεαρός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, του ζήτησαν χρήματα, τους έδωσε 5 ευρώ (!) και τράπηκαν σε φυγή.

Από την Ασφάλεια Πατρών και για τα δυο περιστατικα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ