Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΒασίλης Λέντζος – Αυτός είναι ο Αιγιώτης που μπήκε στην Φάρμα του...

Βασίλης Λέντζος – Αυτός είναι ο Αιγιώτης που μπήκε στην Φάρμα του ANT1

Ο 35χρονος Βασίλης, τον ελεύθερο χρόνο του, τον αξιοποιεί στο να γυμνάζεται, αλλά και στη διασκέδαση με φίλους στο Αίγιο και στην Πάτρα.

Η Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη επέστρεψε στον ΑΝΤ1, κάνοντας απόψε Σάββατο πρεμιέρα και όπως αναφέρουν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη  αλλά και πιο αληθινή. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης.

Ανάμεσα στους επώνυμους και μη παίκτες του ριάλιτι και ο 35χρονος Λέντζος Βασίλης από το Αίγιο Αχαΐας. Ο Βασίλης είναι σίγουρα φαβορί αφού από τις κύριες ασχολίες τους είναι  οι οικοδομικές εργασίες και οι αγροτικές δουλειές. Γενικότερα, τις πιο πολλές ώρες της ημέρας όπως λέει και ο ίδιος βρίσκεται εκτός σπιτιού τόσο λόγω δουλειάς, όσο και λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Τον ελεύθερο χρόνο του, τον αξιοποιεί στο να γυμνάζεται, αλλά και στη διασκέδαση με φίλους στο Αίγιο και στην Πάτρα. Κοινωνικός, στοργικός και άνθρωπος που τους αρέσει η οικογένεια ο 35χρονος καλείται να ανταποκριθεί  στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας» και  να συμβιώσει με τους υπόλοιπους “αγρότες”.

Όταν λέμε “αγρότες” μην φανταστείτε κανονικούς ανθρώπους του μόχθου και της υπαίθρου. Εννοούμε τον Σταμάτη Γαρδέλη,  την Μαίρη Μηλιαρέση, την Σάσα Μπάστα την Αγγελική Ηλιάδη αλλά και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ