Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση με σύνδρομο άσθαμος 4χρονο αγοράκι στην ΜΕΘ...

Πάτρα: Διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση με σύνδρομο άσθαμος 4χρονο αγοράκι στην ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο

Το 4χρονο αγοράκι βρίσκεται διασωληνωμένο στα έμπειρα χέρια του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και των μελών της ιατρικής του ομάδας, οι οποίοι εφαρμόζουν την πρωτοποριακή μέθοδο

Μια ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο, όπου νοσηλεύεται ένα 4χρονο αγοράκι με οξύ σύνδρομο άσθατος.

Το αγοράκι βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και των μελών της ιατρικής του ομάδας.

Οπως δήλωσε στο pelop.gr ο κ. Ηλιάδης,  πρόκειται για μια ιδιαίτερα «βαριά κατάσταση», στην οποία κρίθηκε αναγκαίο να εφαρμοστεί η πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης αναπνευστικών προβλημάτων με ήλιο, όπως έχει εφαρμόσει άλλη μια φορά με επιτυχία η ομάδα της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου στο Ρίο.

Κατά τη μέθοδο αυτή, που εφαρμόζεται μόνο στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, χορηγείται μείγμα το οποίο περιέχει ήλιο προκειμένου να ανοίξει τους βρόγχους για να περάσει το απαραίτητο οξυγόνο.

Το αγοράκι είναι διασωληνωμένο και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να ελεγχθεί και για κορονοϊό.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ