Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΕΚΤΑΚΤΟ: Προσφάτως αποφυλακισθείς ο 35χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσφάτως αποφυλακισθείς ο 35χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου

Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τηρεί αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς μη παρέχοντας πληροφορίες για το έγκλημα.

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως και αφορούν την μητροκτονία του Αγρινίου, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, ο 35χρονος μητροκτόνος είχε αποφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο. Εξέτιε ποινή για βιασμό που είχε διαπράξει στα Γιάννενα πριν από περίπου 8 χρόνια.

Σε βάρος του υπάρχει καταδικαστική απόφαση για ληστεία, και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Τραγική ειρωνεία: οι καταγγελίες είχαν γίνει από την μητέρα του που έμελλε να βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού της.

Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τηρεί αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς μη παρέχοντας πληροφορίες για το έγκλημα.

Ο δράστης φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του, σήμερα τα ξημερώματα, η οποία βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος από τους αστυνομικούς στις 6 η ώρα το πρωί, έχοντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η ώρα του θανάτου της προσδιορίζεται χρονικά δύο με τρεις ώρες πριν τον εντοπισμό της. Δεν επιβεβαιώνονται, επί του παρόντος, οι πληροφορίες ότι φέρει τραύματα από μαχαίρι, κάτι ωστόσο που αναμένεται να φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να γίνει αύριο στην Πάτρα.

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ και φέροντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου η οποία και ενημέρωσε τις Αρχές για το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο δράστης δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει άγρια την 80χρονη γυναίκα.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ