Πάτρα: Σήμερα το «αντίο» στον Μεντζέλο Μολοχίτη

260

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι, θα που σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον Μεντζέλο Μολοχίτη.

Στις 3 σήμερα το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του γνωστού Πατρινού Μεντζέλου Μολοχίτη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 56 του χρονια.

Η εξόδος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα και η ταφή θα γίανει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Ο Μεντζέλος Μολοχίτης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965. Ζούσε και εργαζόταν  στη Πάτρα και ήταν παντρεμένος με την Λευκοθέα Τσόγκα. Ήταν απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Πατρών, ενώ είχε αποκτήσει πρόσθετη επιμόρφωση στους τομείς εμπορικού σχεδιασμού και marketing.

Εργάστηκε σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και έχει μεγάλη εμπειρία στην υποβολή και διαχείριση επενδυτικών σχεδίων, καθώς και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων πληροφορικής, ενώ εργάστηκε και ως ως εμπορικός διευθυντής στην εταιρεία FIBAIR Τηλεπικοινωνίες.

Είχε διατελέσει :
Μέλος του συμβουλίου εθελοντισμού του φορέα «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 200»
Μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης  «Πατρινό Καρναβάλι» του Δήμου Πατρέων
Μέλος του Δ.Σ. και Έφορος του ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο) Πάτρας 2010 -2012
Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – «Πατρινό Καρναβάλι».

Παράλληλα, μεγάλη ήταν η δράση του στα πολιτικά δρώμενα της πόλης, ενώ ήταν και μέλος στη  Δημοτική-Τοπική Οργάνωση Κέντρου Πόλεως, στις πρόσφατες εκλογές της ΝΟΔΕ Αχαΐας και υποψήφιος με την παράταξη του Νίκου Νικολόπουλου «Νέα Πάτρα».