Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΤραγωδία στο Μεσολόγγι: Ασθενής βγήκε από το χειρουργείο και βούτηξε στο κενό

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Ασθενής βγήκε από το χειρουργείο και βούτηξε στο κενό

62χρονος ασθενής στο Μεσολόγγι βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, σκηνές πανικού σημειώθηκαν στο νοσοκομείο που σημειώθηκε η μοιραία πτώση, με τραγική φιγούρα τον γιο του θύματος, που διαπίστωσε πρώτος το τραγικό συμβάν.

Ο 62χρονος ασθενής είχε ακαριαίο θάνατο

Ο θάνατος του 62χρονου, χθες, Δευτέρα, το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται η χειρουργική κλινική, ήταν ακαριαίος, ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο άνδρας διακομίσθηκε στα επείγοντα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αστυνομικοί διερευνούν τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης του ασθενή, με τους στενούς συγγενείς του να είναι σοκαρισμένοι.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο άνδρας είχε χειρουργηθεί χθες το πρωί, στο στομάχι και νοσηλευόταν, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, που τον φρόντιζε και ο οποίος έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο για να αγοράσει φαγητό.

Επιστρέφοντας στο νοσοκομείο, δεν βρήκε τον 62χρονο στο κρεβάτι και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να τον σώσουν, ωστόσο, λόγω και του χειρουργείου η πτώση ήταν μοιραία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ