Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο άνθρωπο και...

Πάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο άνθρωπο και δάσκαλο Βασίλη Χρηστιά

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, παράγοντες του αθλητισμού και της κοινωνίας της Πάτρας αποχαιρέτησαν σήμερα τον Βασίλη Χρηστιά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή εντελώς ξαφνικά στα 81 του χρόνια βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του, που έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στην Πάτρα και η ταφή στο Α’ Κοιμητήριο, η σύζυγος του Ευσταθία, η κόρη του Σωτηρία και οι γιοι του Αλέξανδρος και Παναγιώτης.

Μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν οι Δημήτρης Κατσικόπουλος, Γεωργία Μητρογιάννη, Γιάννης Παυλάκης, Καίτη Παυλάκη, Τάκης Αντωνόπουλος, Θανάσης Πετρόπουλος, Δημήτρης Μπιτσάκος,  Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Γιάννης Λιβαθηνός, Γιώργος Μπαλαγιάννης, Γιώργος Μακρυκώστας, Κώστας Πετούσης, Σταύρος Γεράνιος, Παναγιώτης Έρδας, Ιορδάνης Κεσαπίδης, Βαγγέλης Ξυγκάκης, Γιώργος Παππάς, Στράτος, Παππάς, Μένιος Ρουμελιώτης, Άκης Δαρείος, Χρήστος Βαλουξής, Νίκος Μακρής, Μάκης Λαμπρόπουλος.

Ο Βασίλης Χρηστιάς ήταν σπουδαίος άνθρωπος και δάσκαλος έχοντας διατελέσει Νομαρχιακός Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής, επί της ουσίας δηλαδή προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής στο Νομό Αχαΐας. Σαν Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και αγάπη για το βόλεϊ άφησε το στίγμα του στον χώρο του φιλέ. Αγαπητός και ακέραιος χαρακτήρας, σαν προπονητής εργάστηκε στον Απόλλωνα, την Παναχαϊκή και τη γυναικεία ομάδα της Ολυμπιάδας, ενώ για χρόνια ήταν προπονητής στο Κλιμάκιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ήταν πρωτοπόρος στην εποχή του και πρόσφερε πολλά όχι μόνο στον αθλητισμό και στο βόλεϊ, αλλά συνολικά στην κοινωνία και όλοι θα τον θυμούνται με σεβασμό για τις αξίες που πρέσβευε και δίδαξε τα όσα έδωσε απλόχερα στην κοινωνία.

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ