Τι λέει ο διοικητής του “Αγίου Ανδρέα” για τις 29 εισαγωγές σε μια μέρα και τους 26 υγειονομικούς με κορωνοϊό

Στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων “Ιπποκράτης” σχετικά με τους 26 υγειονομικούς που νοσούν αυτή την περίοδο με κορονοϊό απάντησε με ανάρτησή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Αγιος Ανδρέας” Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Επίσης, στην ίδια ανάρτηση, γνωστοποίησε ότι κατά τη διάρκειας της εφημερίας της Πέμπτης έγιναν 29 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, έγραψε:

Επειδή από χθες αναδημοσιεύονται ανακριβή στοιχεία για περιστατικά Covid θα ήθελα να αναφέρω πως οι 26 υγειονομικοί συνάδελφοι του νοσοκομείου μας που νοσούν, τις τελευταίες 3 εβδομάδες και όχι ότι βρέθηκαν θετικοί την ίδια ημέρα, είναι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Μεγάλο μέρος εξ αυτών βρίσκονταν ήδη εκτός νοσοκομείου καθώς είχαν τεθεί σε αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι, οι οποίοι σύντομα θα επιστρέψουν ως νοσήσαντες στα καθήκοντα τους όπως εξάλλου ορίζει ο νόμος.

Επιπλέον, θα ήθελα να ενημερώσω πως στην εφημερία της Πέμπτης 4/11 έγιναν 29 εισαγωγές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid, ηλικιών 22 έως 84 ετών, εκ των οποίων τα 5 περιστατικά ήταν εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, ποσοστό 17,24%, και οι υπόλοιποι 24 ήταν ανεμβολίαστοι, ποσοστό 82,76%.

Ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή αλλά τα στοιχεία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και δείχνουν ξεκάθαρα την εικόνα που επικρατεί στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ