Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Συναγερμός στις φυλακές – Κρατούμενος κατάπιε ξυραφάκια!

Πάτρα: Συναγερμός στις φυλακές – Κρατούμενος κατάπιε ξυραφάκια!

Λόγω της επικινδυνότητας και της κρισιμότητας του περιστατικού, όπως πληροφορείται η «Π», πραγματοποιήθηκε μικτή μεταγωγή του κρατούμενου, με τη συμμετοχή 3 εξωτερικών φρουρών και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας.

Μετά τις συλλήψεις, γεγονός αποτελεί η πρώτη έκτακτη μεταγωγή κρατούμενου των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πάτρας, σε νοσοκομείο από εξωτερικούς φρουρούς.

Χθες το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κρίθηκε αναγκαία η κατεπείγουσα μεταφορά έγκλειστου σε νοσηλευτικό ίδρυμα, που κατάπιε βίδες και ξυραφάκια(!). Λόγω της επικινδυνότητας και της κρισιμότητας του περιστατικού, όπως πληροφορείται η «Π», πραγματοποιήθηκε μικτή μεταγωγή με τη συμμετοχή 3 εξωτερικών φρουρών και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των υπαλλήλων της υπηρεσίας εξωτερικής φύλαξης του Καταστήματος Κράτησης, που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία, αντιδρώντας στην απόφαση της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής για την απεμπλοκή των αστυνομικών από τις έκτακτες μεταγωγές.

Οι συνολικά 9 συλλήψεις εξωτερικών φρουρών, από αστυνομικούς, έπειτα από μήνυση του διευθυντή των φυλακών για παράβαση καθήκοντος, λόγω άρνησης εκτέλεσης μεταφοράς δυο έκτακτων περιστατικών την Τρίτη, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ