Η ατάκα του Μητσοτάκη στον Τσίπρα για το πατρινό καρναβάλι!

«Στην πρώτη φάση της πανδημίας όταν πήραμε την απόφαση να κλείσουμε την χώρα, στελέχη σας ζητούσαν να γίνει ακόμα και το καρναβάλι της Πάτρας», ήταν η αιχμή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και πατρινό χρώμα στη Βουλή καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για την πανδημία, έκανε λόγο και για το πατρινό καρναβάλι!

Απαντώντας στον κ. Τσίπρα, o πρωθυπουργός τόνισε ότι καμία λήξη δεν έχει σφυρίξει η κυβέρνηση στην μάχη κατά της πανδημίας. «Κάνω τουλάχιστον 3 συσκέψεις την εβδομάδα με το επιτελείο μου απέναντι σε ένα φαινόμενο το οποίο δεν έχουμε μπορέσει να το ξεπεράσουμε», είπε χαρακτηριστικά και λίγο μετά αναφέρθηκε και στο Καρναβάλι!

«Η Πολιτεία ίσως με λάθη αλλά με συνέπεια επιτέλεσε το καθήκον της εδώ και 2 χρόνια. Εσείς υπηρετήσατε πραγματικά το δικό σας; Προσπερνώ την πρώτη φάση της πανδημίας όταν πήραμε την απόφαση να κλείσουμε την χώρα και στελέχη σας ζητούσαν να γίνει ακόμα και το καρναβάλι της Πάτρας. Κάθε φορά που άνοιγαν τα σχολεία εσείς ζητούσατε να κλείσουν και όταν έκλειναν ζητούσατε να ανοίξουν».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ