Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑιματηρό επεισόδιο στα Δεμένικα – Παιδί της νύχτας ο δράστης – Δυο...

Αιματηρό επεισόδιο στα Δεμένικα – Παιδί της νύχτας ο δράστης – Δυο τραυματίες από κατσαβίδι

Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου με κατσαβίδι διαφεύγει της, με την αστυνομία να διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Σοβαρό επεισόδιο με δυο άτομα να μεταφέρονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα στο λαιμό από κατσαβίδι σημειώθηκε στα Δεμένικα Πατρών.

Δράστης σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ένα από τα “σκληρά” παιδιά της νύχτας που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με την παραβατική του συμπεριφορά την Αστυνομία και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 31χρονος το απογεύμα της Δευτέρας, μετέβη επί της οδού Καζαντζάκη με το αυτοκίνητο του και μπούκαρε  στην αυλή σπιτιού, σμπαραλιάζοντας στην κυριολεξία την περίφραξη. Αναζητούσε τον ιδιοκτήτη με τον οποίο φέρεται να έχει ανοικτούς λογαριασμούς και κατά πληροφορίες παρά τις προειδοποιήσεις του 31χρονου να μην ενοχλεί συγγενικά του πρόσωπα που διαμένουν σε διπλανό οίκημα, ο 55χρονος δεν συμμορφώθηκε, προβαίνοντας μάλιστα και σε χειροδικία σε βάρος γυναίκας(!). Κίνηση που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κατά την επεισοδιακή “επίσκεψη” του, 31χρονου στην κεντρική στο πλατύσκαλο της κεντρικής εισόδου, εμφανίστηκε η γυναίκα του 55χρονου. Ο νεαρός μαινόμενος και ως ταύρος εν υαλοπωλείο  μπήκε στο σπίτι, όπου βρέθηκε αντιμετώπος με πατέρα και γιο και με αστραπιαίες κινήσεις τους τραυμάτισε στο λαιμό με κατσαβίδι και αποχώρησε. Κατά πληροφορίες στην κατοχή του είχε δυο κατσαβίδια.

Μπήκε στο αυτοκίνητο και κατά τη διαφυγή του από το σημείο κατέστρεψε, ότι δεν είχε καταστρέψει κατά την εισβολή του στον αύλειο χώρο του σπιτιού.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όμως ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Οι τραυματίες μετά την παροχή πρώτων βοηθειών επέστρεψαν στο σπίτι τους και υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του 31χρονου.

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ