Πάτρα: Δύο γυναίκες έπεισαν ηλικιωμένη πως την είχαν «μαγέψει» και την έκλεψαν!

Μάλιστα, η μια από τις δύο δράστιδες προέβαλλε αντίσταση στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή της.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι προσέγγισαν μια ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα της μαγγανείας (θα έλυναν μάγια συγγενικού της προσώπου)της αφαίρεσαν 1.500 ευρώ και ένα χρυσό μενταγιόν. Η μια από τις δύο δράστιδες προέβαλλε αντίσταση στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή της.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν 8,6 γραμμάρια κάνναβης.

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση δέκα μηνών για απάτη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ