Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΗ Πατρινή DUR εμπνέεται από τη φουστανέλα

Η Πατρινή DUR εμπνέεται από τη φουστανέλα

Σχεδιαστικές αναφορές της DUR στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση, με το βάφτισμα «RELEASE» που έδωσε στην συλλογή.

Η Μαρίνα Δούρου, Creative Director της DUR, προσεκλήθη ως ομιλήτρια στην εκδήλωση της Κοινωφελούς, Δράσης – Εκφρασης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας, που οργάνωσε ο Γρηγόρης Μυρώνης με θέμα, «Φουστανέλα: Εμβληματική και Διαχρονική αξία τέχνης, μνήμης και ενδύματος».
Αφορμή για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση αποτέλεσαν οι σχεδιαστικές αναφορές της DUR στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση, με το βάφτισμα «RELEASE» που έδωσε στην συλλογή.https://e4f96d3ee834166c674348930ab91475.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Στην ομιλία της η Μαρίνα Δούρου, εξήγησε πως εμπνεύστηκε τη φετινή συλλογή της DUR, για να συμβολίζει το νέο ξεκίνημα της ζωής, κάνοντας αφετηρία, την προτεραιότητα στην άνεση και την ελεύθερη έκφραση.

Η DUR, που έχει ανασύρει την έννοια της ελληνικότητας στις συνήθειές της, τιμά την επέτειο αυτή με ένα σύγχρονο πουκάμισο που συνοψίζει με απλό τρόπο πολλά από τα στοιχεία της ενδυμασίας των ηρώων κάνοντας τάση την παράδοση. Οι φράσεις 1821-2021 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ, βρίσκονται τυπωμένες στο εσωτερικό του ενδύματος ως αναφορά και ανάδειξη της πόλης των Πατρών.

Η DUR, είναι κάτι περισσότερο από ένα brand ανδρικής ένδυσης που ξεπερνά τα 60 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ