Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΤίτλοι τέλους για την «Γιάφκα» – Κλείνει το γνωστό κλαμπ στα Υψηλά...

Τίτλοι τέλους για την «Γιάφκα» – Κλείνει το γνωστό κλαμπ στα Υψηλά Αλώνια

Πολλά live, σημαντικοί καλλιτέχνες, προβολές, ξεχωριστές βραδιές. Όλα τα έχουμε ζήσει στην «Γιάφκα» η οποία βάζει τίτλους τέλους. Τι ανακοίνωσε στο facebook ο Ιερώνυμος Γιακουμάτος.

Ένα συγκινητικό αντίο απευθύνει μέσα από την σελίδα της στο Facebook, η Γιάφκα και ο Ιερώνυμος Γιακουμάτος. Το γνωστό κλαμπ «κάτω» από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, αποτελεί πλέον παρελθόν. Ένας χώρος όπου έχουν βρει στέγη πολλά live γνωστών καλλιτεχνών, ξεχωριστές θεματικές μουσικές βραδιές αλλά και προβολές ταινιών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βασανίζομαι μήνες για να γράψω τις παρακάτω γραμμές. Η αλήθεια είναι ότι το αποφεύγω. Δεν μπορώ όμως άλλο να το κάνω αυτό επειδή δεν είμαι όσο δυνατός θα ήθελα. Δεν έχω το δικαίωμα.

Η Γιάφκα σήμερα ανεβάζει τους τίτλους του τέλους της. Νομίζω πως αν είχε φωνή έτσι θα ήθελε να γίνει. Να αποφασίσει μόνη της το τέλος της. Πριν έρθει αυτό να τη βρει.
Η Γιάφκα ήταν ένα όνειρο. Που έγινε πραγματικότητα. Όλα όμως τα ωραία όνειρα τελειώνουν και κάποια στιγμή ξυπνάμε. Παρακαλάμε να μην… αλλά…
Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τέλος.

Αν η Γιάφκα είχε φωνή δε θα μπορούσε να βρει τις κατάλληλες λέξεις να πει “ευχαριστώ”. Γιατί δεν υπάρχουν τόσες λέξεις και τέτοιες λέξεις. Εγώ τουλάχιστον δεν τις ξέρω.
Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που η Γιάφκα θέλει να πει ευχαριστώ που αυτό εδώ το “παλιόπραμα” δεν τους “χωράει”.
Για αυτό δε θα πει ονόματα. Υποκλίνεται σε όλους ανεξαιρέτως!
Αν δεν ήταν όλοι αυτοί να της δώσουν “ύψος” δε θα είχε κάνει αυτά που έκανε.
Κάποιοι από μας μόνο της έδωσαν(ελάχιστοι έως κανένας), κάποιοι από μας της πήραν(παρά πολλοί..) και κάποιοι έδωσαν και πήραν(ίσως οι περισσότεροι..).https://80e4113dc94a9b359124ef457a3603ef.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Αυτοί που τη γέννησαν ήταν η Παναγιώτα η Κοκκορου, οι δύο Σωτηρόπουλοι, ο Νίκος και ο Χρήστος και ο υποφαινόμενος. Χωρίς τους τρεις πρώτους και άλλη μια γυναίκα… τίποτα απολύτως…
Μια ιδέα που αναπτύχθηκε πρώτη φορά σε ένα πάσο έξω από το Abbey… που όμως ε;..
Η Γιάφκα είναι πολύ δυνατή. Και φεύγει όπως ήρθε. Mrs brightside!!

Εγώ όμως όχι. Δεν είμαι… Για αυτό και γράφω τόσα πολλά και σας κουράζω και βουρκώνω και δακρύζω.
Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε Αλέξανδρε και Αλέξανδρε.

Ό,τι κάνετε αγαπήστε το, δουλέψτε αληθινά και πολύ για αυτό. Σαν να είστε οι καλύτεροι λαντζέρηδες. Τ’ αφεντικά πέθαναν! Μόνο έτσι πετυχαίνει.
Αλλιώς δε γίνεται.

Υ.Γ. Η Γιάφκα έχει ένα τελευταίο χρέος να ξεπληρώσει. Θα μάθετε σύντομα ποιο είναι αυτό…Για ανθρώπους που είναι πρόσφυγες σε αυτόν τον αφιλόξενο τόπο με τους φοβισμένους και εχθρικούς κατοίκους της.

Εις το επανιδείν; ίσως… ποιος ξέρει; προς το παρόν δυο τελευταίες αφιερώσεις για πάρτη της!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ