Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣυνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού: Στόχος η προβολή...

Συνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού: Στόχος η προβολή του δάσους της Στροφυλιάς μέσω καινοτόμων τεχνολογιών

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καινοτομώντας δημιουργεί μία νέα δυναμική πλατφόρμα προβολής του οικοσυστήματος του δάσους της Στροφυλιάς που θα περιλαμβάνει ψηφιακά βίντεο, φωτογραφίες και ενημερωτικό υλικό.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και έχει ως στόχο την προβολή, μέσα από μια σειρά ψηφιακών βίντεο (τα οποία θα έχουν πέρα της εικόνας, ήχο και κείμενο) όλων των σημαντικών τοπίων του οικοσυστήματος της Στροφυλιάς, τα οποία θα προβάλλονται μέσω ιστοσελίδας που θα παραχθεί ειδικά για αυτό το σκοπό. Ο ψηφιακός επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα, μέσα από την ιστοσελίδα αυτή να «επισκέπτεται» επιμέρους τμήματα του οικοσυστήματος. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα διασυνδεθεί επίσης και με την κύρια ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά θα αξιοποιηθεί και από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προβολή των αρχαιοτήτων που βρίσκονται εντός του οικοσυστήματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα αυτή ενέργεια τουριστικής προβολής του δάσους της Στροφυλιάς με την συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπογραμμίζοντας τα εξής: ” Όλα τα παραπάνω θα συμβάλλουν στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας και θα προάγουν την ανάγκη για τουριστική προβολή της περιοχής. Επίσης, αναδεικνύονται οι φυσικές ομορφιές και κληρονομιά του τόπου μας με τον πλέον καινοτόμο και σύγχρονο τρόπο, ως προορισμό που ελκύει διαφοροποιημένο και εναλλακτικό κοινό επισκεπτών. Πρόκειται για μία ακόμα πολύ σημαντική δράση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με εταίρο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μία συνεργασία που ως στόχο έχει, δυναμικές παρεμβάσεις προβολής, ώστε όλος ο κόσμος, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να γίνει γνώστης των πλεονεκτημάτων, της ομορφιάς και των πολλαπλών επιλογών που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ