“Άγιος Ανδρέας”: Rapid για εμβολιασμένους & μοριακό για ανεμβολίαστους συνοδούς

Αυστηροποιούνται τα μέτρα εισόδου στις κλινικές του νοσοκομείου

Αυστηροποιήθηκαν τα μέτρα εισόδου των συνοδών ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Όπως ενημέρωναν από χθες Σάββατο οι υπαλληλοι του νοσοκομείου στην είσοδο, ενεργοποιείται το ΦΕΚ που έχει σταλεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το οποίο οι εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών στις κλινικές θα πρέπει να επιδεικνύουν για την είσοδό τους στο νοσοκομείο και rapid test 48 ωρών, ενώ οι ανεμβολίαστοι υποχρεούνται στη διενέργεια μοριακού ελέγχου σε ιδιωτικό εργαστήριο το οποίο θα έχει ισχύ 72 ωρών.

Ωστόσο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν ειχε υπάρξει αναρτημένη ανακοίνωση στους χώρους του νοσοκομειου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σύγχυση με όσους ασθενείς συνοδών δεν είχε τύχει να ενημερωθούν εγκαίρως για τις αλλαγές.

Μέχρι την Παρασκευή οι εμβολιασμένοι συνοδοί έμπαιναν στο νοσοκομείο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και οι ανεμβολίαστοι συνοδοί με rapid test.

Σε ο,τι αφορά τους ασθενείς μετά την προσέλευση στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομειου, υποβάλλονται σε μοριακό έλεγχο και παραμένουν σε θαλάμους υπόπτων περιστατικών μέχρι να βγει το αποτέλεσμα .

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ