Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου, στο Κινητό Εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Το Κινητό Εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του «Χαμόγελου του Παιδιού» που φιλοξενείται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης «Μένει Μυστικό», επισκέφθηκε χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

   Το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το διήμερο Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στάθμευσε στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό αλλά και σε μαθητές και εκπαιδευτικούς – μέσα από οργανωμένες σχολικές επισκέψεις – να ενημερωθούν για την εκστρατεία που υλοποιείται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενάντια στην σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, και συνολικά για τη δράση του. Ο κ. Γιαννόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους του Κινητού Εργαστηρίου, από τις Ψυχολόγους Έλενα Παλούμπη και Ιωάννα Γκίκα, και ενημερώθηκε για τις διαδραστικές ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένει Μυστικό» προκειμένου όλοι, να ενώσουν τις φωνές τους και να μιλήσουν, με κοινό στόχο την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση της κοινωνικής αυτής μάστιγας. Ο κ. Γιαννόπουλος συνεχάρη τα στελέχη του Κινητού Εργαστηρίου για την δράση και την προσπάθειά τους, δεσμευόμενος να παραμείνει στο πλευρό τους για κάθε αντίστοιχη δράση στο μέλλον. Παρούσες στην επίσκεψη ήταν επίσης η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ηλείας Πηνελόπη Σουδενιώτη και η Επιστ. Συνεργάτιδα του κ. Αντιπεριφερειάρχη, Σανιώ Σωτηροπούλου.

   Το Κινητό Εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας. Προκειμένου το κοινό και οι Σχολικές Μονάδες να επισκεφθούν και να συμμετάσχουν στις δράσεις του, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στις παρακάτω φόρμες:

Κοινό:   https://forms.gle/6sXYjFsg5dDSSqP5A (ώρες επισκέψεων (17:00 – 21:00)

Σχολ. Μονάδες:  https://forms.gle/4MWCVh88ChyXbZZD6

   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ: 2610332499 ή να στέλνουν e-mail στο patra@hamogelo.gr.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ