Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Αύριο η κηδεία του Δημήτρη Γραμματίκα – Που θα γίνει

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του Δημήτρη Γραμματίκα – Που θα γίνει

Η κηδεία του γνωστού Πατρινού θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 4 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Δημήτρη Γραμματίκα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ακτή Δυμαίων το βράδυ της Δευτέρας.


Συγκλονισμένοι είναι  φίλοι και συγγενείς από το τραγικό τέλος του 57χρονου Δημήτρη Γραμματίκα, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/9/2021, στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων.

Ο Δημήτρης Γραμματίκας, λάτρης του ποδηλάτου, εκινείτο επί της παραλιακής οδού, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον ποδηλάτη που προπορευόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, ο οποίος και σφηνώθηκε κάτω από σταθμευμένο Ι.Χ. Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο όταν ανασύρθηκε ήταν ήδη νεκρός. 

Ο Δημήτρης Γραμματίκας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού. Ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία τόσο από την επαγγελματική του ιδιότητα, ως τραπεζικός εργαζόταν επί χρόνια σε υποκατάστημα της Eurobank στην Πάτρα, όσο και από την πολιτική του διαδρομή, καθώς είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.https://b4e610d05207b1d9b2be0df95b78b12c.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Η σορός του Δημήτρη Γραμματίκα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών για νεκροψία – νεκροτομή. Η διενέργεια της μετατέθηκε για αύριο Τετάρτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι προγραμματισμένες για σήμερα νεκροτομές ανεστάλησαν, λόγω απολύμανσης του νεκροτομείο, μετά από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορονοϊού.

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ