Πάτρα: Αισιοδοξία για την υγεία του 6χρονου Φώτη που χτυπήθηκε από Καρτ

Από την Κυριακή μέχρι σήμερα το παιδάκι παραμένει σε καταστολή. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού παραθύρου που είχαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού προκειμένου να δουν την αντίδραση του εγκεφάλου

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία των νευρολογικών εξετάσεων στη ΜΕΘ και ο μικρός Φώτης που χτυπήθηκε από το καρτ το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ανταποκρίνεται θετικά. Αύριο θα γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Δηλώσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του μικρού ασθενή έκανε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος δήλωσε ότι:

«Από την Κυριακή μέχρι σήμερα το παιδάκι παραμένει σε καταστολή. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού παραθύρου που είχαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού προκειμένου να δουν την αντίδραση του εγκεφάλου. Όπως με ενημέρωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης διευθυντής της ΜΕΘ παίδων τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε αισιόδοξοι γα την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενή.
Γι αύριο έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική και μετά θα επιχειρήσουν οι γιατροί να κάνουν άρση της καταστολής προκειμένου να δούμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου του μικρού ασθενή».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ