Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Νηπιαγωγείο αν και κρίθηκε ακατάλληλο λειτουργεί κανονικά από σήμερα – ΕΓΓΡΑΦΟ...

Πάτρα: Νηπιαγωγείο αν και κρίθηκε ακατάλληλο λειτουργεί κανονικά από σήμερα – ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Το πόρισμα από την αυτοψία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. έχει περιέλθει εις γνώση των γονέων και αναμένεται να κατατεθεί στον εισαγγελέα από τη στιγμή που όχι μόνον δε ελήφθησαν μέτρα, αλλά φέτος αυξήθηκε ο αριθμός των νηπίων από 30 σε 35.

Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σε σχέση με τις συνθήκες λειτουργίας ενός κεντρικού νηπιαγωγείου της Πάτρας, του 54ου (οδός Παναχαϊκού πλησίον Υψηλών Αλωνίων), δείχνει ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Πέρυσι η «Π» είχε αναδείξει με έρευνα της τα 27 μισθωμένα ακατάλληλα κτίρια στα οποία στεγάζεται αντίστοιχος αριθμός νηπιαγωγείων της πόλης. Το θέμα έχει θέσει πάμπολλες φορές ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος. Ο ίδιος είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση σε συναντήσεις με τον δήμαρχο Πατρέων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Φαίνεται όμως ότι ανταπόκριση δεν υπήρξε.

Έτσι σήμερα, 35 παιδιά που φοιτούν στο 54ο Νηπιαγωγείο της πόλης καλούνται να εκπαιδευτούν σε ακατάλληλους χώρους, όπως βεβαιώνει η έκθεση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η αυτοψία στον χώρο του νηπιαγωγείου πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο. Διαβάστε τι εντόπισε η έκθεση η οποία παραδόθηκε στον Δήμο και στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Πατρέων στις 26 Μαΐου.

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ