Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑχαϊα: Η 23χρονη Κωνσταντίνα που έδωσε σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό ενώ...

Αχαϊα: Η 23χρονη Κωνσταντίνα που έδωσε σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, παντρεύτηκε και βάπτισε το μωρό της!

Η περιπέτεια του κορωνοϊού είναι παρελθόν. Η νεαρή Κωνσταντίνα που πριν λίγους μήνες βρέθηκε να δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος στο νοσοκομείο Ρίου με αποτέλεσμα στο τέλος να διασωληνωθεί, είναι πια παρελθόν.
Χθες Σάββατο ντύθηκε νύφη στο πλευρό του συζύγου της Άγγελου.
Έλαμπε από χαρά όπως ο μπαμπάς του γαμπρού ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος ο οποίος άκουσε το όνομά του στην βάπτιση του γιου του ζευγαριού, ο οποίος πήρε το όνομα Φίλιππος. Αγωνιστής από την πρώτη μέρα που είδε το φως της ζωής ο μικρός Φίλιππος όπως και η μαμά του έζησαν στογμές ευτυχίας μετά την καταιγίδα.


Ο Φίλιππος Λιάκος, ο οποίος είχε νοσήσει και ο ίδιος από κορωνοϊό, έγραψε στο facebook:

Aγαπητοί μου συνδημότες,
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την οικογενειακή μας χαρά, καθώς αύριο Σάββατο ο βενιαμίν της οικογένειας και μοναχογιός μας, Άγγελος παντρεύεται την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα. Τα παιδιά μας θα επισφραγίσουν την αγάπη τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ ήδη έχουμε την ευτυχία να κρατάμε στην αγκαλιά μας και τον μικρό μας εγγονό που μας χάρισαν πριν από μερικούς μήνες. Εύχομαι στον Άγγελο και την Κωνσταντίνα να ζήσουν, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να πορευτούν στη ζωή τους με τη χάρη του Θεού και με πολλή αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση και αφοσίωση. Είναι πραγματικά μεγάλη ευλογία για όλους τους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να ανοίγουν τα φτερά τους, να αποκαθίστανται επαγγελματικά και κοινωνικά και να δημιουργούν τη δική τους οικογένεια. Δυστυχώς, η πανδημία δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή όπως θα θέλαμε, όμως προέχει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας.
Παιδιά μου, Άγγελε και Κωνσταντίνα, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είστε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί. Σε κάθε σας βήμα της κοινής σας ζωής θα σας συνοδεύουν οι ευχές μας!

Όταν η Κωνσταντίνα έδινε την μάχη με τον κορωνοϊό

Ήταν μόλις 8 μηνών έγκυος η 23χρονη Κωνσταντίνα όταν της ανακοίνωσαν οι γιατροί πως πρέπει να προχωρήσουν σε πρόωρο τοκετό καθώς, η πνευμονία που της προκάλεσε ο κορωνοϊός έθετε πλέον σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της ίδιας αλλά και του μωρού που κυοφορούσε.

«Είναι μια γυναίκα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. Ήταν σε τελειόμηνη φάση εγκυμοσύνης. Εντούτοις προσβλήθηκε από κορωνοϊό, έκανε μια βαριά πνευμονία. Δυστυχώς μπήκε επειγόντως σε τοκετό προκειμένου να σωθεί και το έμβρυο αλλά και η ζωή της και παραμένει διασωληνωμένη σε ΜΕΘ σε αρκετά βαριά κατάσταση» έλεγε η Καρολίνα Ακινοσόγλου, υπεύθυνη της κλινικής Covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου

Η ενδοοικογενειακή διασπορά έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην έγκυο
Ο κορωνοϊός πρωτοχτύπησε την πόρτα του σπιτιού τους τέλη Φεβρουαρίου όταν ο Φίλιππος Λιάκος ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα.

«Εγώ πριν 22 ημέρες ένιωσα τα πρώτα συμπτώματα. Έκανα το τεστ, βγήκα θετικός, η γυναίκα μου αρνητική. Στην αρχή νοσούσα ελαφριά μετά άρχισα να χειροτερεύω. Στην τρίτη μέρα κόλλησε και η γυναίκα μου» τόνιζε ο Φίλιππος Λιάκος.

Πηγή: thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ