Πάτρα: Οι κάμερες “έπιασαν” εμπρηστή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι κινήσεις ύποπτου ατόμου  για εμπρησμό, έχουν καταγραφεί από εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ιδιωτικής επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο σημείο και έχει στην κατοχή της η “Π”.

Άνδρας μέρα μεσημέρι πλησιάζει κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Ριγανόκαμπου Πατρών, φαίνεται ν΄αναζητά κάτι μέσα σε αυτούς, αποχωρεί και δευτερόλεπτα μετά τη διέλευση του από οικοπεδικό χώρο που γειτνιάζει με γήπεδο ποδοσφαίρου εκδηλώνεται πυρκαγιά.

Είναι οι κινήσεις ύποπτου ατόμου  για εμπρησμό, που έχουν καταγραφεί από εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ιδιωτικής επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο σημείο και έχει στην κατοχή της η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

ΦΩΤΙΑ

Πρόκειται για τη φωτιά που ξέσπασε στις 11 Ιουλίου, πλησίον αθλητικών εγκαταστάσεων οι οποίες προς στιγμήν απειλήθηκαν, χάρη όμως την άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας  Πατρών, το περιστατικό περιορίστηκε και αντιμετωπίστηκε εν τη γενέσει του, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Κατά πληροφορίες το υλικό έχει περιέλθει σε γνώση των Ανακριτικών αρχών της Πυροσβεστικής και εξετάζεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί και να εντοπιστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποσταλεί για περαιτέρω επεξεργασία και ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα.

ΠΡΟΦΙΛ

Όσο για το προφίλ του υπόπτου, μαρτυρίες κάνουν λόγο για άνδρα – λαϊκό – που συχνά πυκνά επισκέπτεται τον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο και ενίοτε διαμένει σε αυτόν. Στην πρώτη καταγραφή,  φαίνεται να κινείται πεζός, να πλησιάζει δυο κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο εκδήλωσης της φωτιάς που ακολούθησε. Τους ανοίγει ψάχνοντας στο εσωτερικό τους – άγνωστο τι – και απομακρύνεται κρατώντας πιθανόν χαρτιά που βρήκε στα σκουπίδια. Στη συνέχεια «χάνεται» και από το σημείο που πέρασε εμφανίζονται καπνοί και φλόγες.

Από 2.36 ορατοί οι καπνοί (στη δεξιά πλευρά της οθόνης).

ΠΗΓΗ:pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ