Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣτο επίκεντρο ο νέος πτωχευτικός κώδικας και οι πλειστηριασμοί

Στο επίκεντρο ο νέος πτωχευτικός κώδικας και οι πλειστηριασμοί

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π.

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) πραγματοποίησε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τηςστην Κορώνη Μεσσηνίαςστις 29&30Μαΐου2021.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν πολιτικοί και παραγωγικοί φορείς, μεταξύ των οποίων: ο τ. υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Δ.Ε. Κορώνης Δημήτρης Σιψάς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Διονύσης Αγγελόπουλος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κοινωνία σε Κίνηση Ηλίας Κανάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος ΠελοποννήσουΑθανάσιος Πετράκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Ευάγγελος Ξυγκώρος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορώνης Μαρία Βαγγελινού – Γιαλλέλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτριος Τερζής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Παρασκευάς Παπασταθόπουλος και ο αντιπρόσωπος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Γαργαλιάνων Φώτης Παναγιωτόπουλος.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, ο νέος πτωχευτικός κώδικας και τα προβλήματα που θα προκύψουν από σήμερα (έναρξη πλειστηριασμών), η επιτακτική ανάγκη να κατοχυρωθεί νομοθετικά η Κυριακάτικη αργία, ενώγια ακόμα μια φορά επισημάνθηκαν τα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση και χρήζουν άμεσης υλοποίησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ