Επίτιμο μέλος του συλλόγου «Χαράλαμπος Βιλαέτης» ο Βασ. Γιαννόπουλος

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας με μέλη του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας

Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας «Χαράλαμπος Βιλαέτης» είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Την απόφαση και το αναμνηστικό του Συλλόγου επέδωσαν στον κ. Γιαννόπουλο, ο πρόεδρος Θεόδωρος Λάμπρος και ο Αντιπρόεδρος Φώτης Βερβίτας, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ευχαριστώντας τον θερμά για την εν γένει δράση του για την ελληνική Ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου μας, αλλά και την εκπεφρασμένη στήριξη του στη δράση και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύλλογος προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο κ. Γιαννόπουλος, λάτρης και «υπηρέτης» και ο ίδιος της παράδοσης, ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του Δ.Σ για την τιμητική – προς το πρόσωπό του – απόφαση ανακήρυξης του σε επίτιμο μέλος. Παράλληλα, εξέφρασε για μια ακόμα φορά τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια του προς όλα τα μέλη, για την άοκνη και ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλουν, για την ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και του πολιτισμού μας, αλλά και για τα εξαιρετικής ποιότητας και ιστορικής ακρίβειας αποτελέσματα του ντοκιμαντέρ για τον Πύργιο αγωνιστή Χαράλαμπο Βιλαέτη και την ταινία – ντοκιμαντέρ για την Πολιορκία και Άλωση του Λάλα, η οποία μάλιστα παρουσιάστηκε σε πρόσφατη εκδήλωση στον Πύργο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, οι κ.κ Λάμπρος και Βερβίτας ενημέρωσαν τον κ. Γιαννόπουλο για τις συμμετοχές του Συλλόγου στα γυρίσματα μιας ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη Μάχη στα Στενά του Αγίου Αθανασίου στην Καρύταινα, καθώς επίσης σε δυο ακόμα ντοκιμαντέρ για την Ελληνική Επανάσταση, που ετοιμάζονται με πρωτοβουλία του Πολεμικού Μουσείου και από τον Σκοπευτικό Όμιλο Παραδοσιακών Αρμάτων Πατρών αντίστοιχα, τα οποία θα προβληθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ