Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΝίκος Κοροβέσης: «Η ελπίδα έρχεται ξανά με την άφιξη των πρώτων επισκεπτών»

Νίκος Κοροβέσης: «Η ελπίδα έρχεται ξανά με την άφιξη των πρώτων επισκεπτών»

Με μεγαλειώδη υποδοχή κατέφθασε το πρώτο τσάρτερ στη Δυτική Ελλάδα. Γερμανοί και Έλληνες πολίτες που ζουν στη Γερμανία αφίχθησαν στον Άραξο την Παρασκευή, ερχόμενοι από Ανόβερο και Ντίσελντορφ. Η επανεκκίνηση του Τουρισμού έχει ήδη ξεκινήσει. Στο αεροδρόμιο του Αράξου για την υποδοχή του τσάρτερ παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, συνοδευόμενος από τη Συνεργάτιδά του κ. Ελένη Κονιδάρη η οποία πολιτεύεται στο Ν. Αχαΐας. Ο Αερολιμενάρχης του Κρατικού Αερολιμένα Αράξου κ. Γιώργος Γκουβίτσας είχε ετοιμάσει μία ξεχωριστή υποδοχή στους πρώτους επισκέπτες.

Με ζωντανή σύνδεση στο MEGA και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Σε ζωντανή σύνδεση που πραγματοποιήθηκε με το MEGA ο κ. Κοροβέσης και ο κ. Γκουβίτσας είχαν τη δυνατότητα να αναδείξουν το γεγονός, καθώς η Δυτική Ελλάδα ήταν και παραμένει ασφαλής Τουριστικός προορισμός. Από πλευράς του ο κ. Κοροβέσης αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα τόνωσης της Οικονομίας μας που έρχονται από το εξωτερικό καθώς η χώρα μας είναι στις πρώτες επιλογές προορισμών για τη φετινή σεζόν, ενώ ο κ. Γκουβίτσας στάθηκε στον τρόπο υποδοχής και την τήρηση των απαραίτητων μέτρων όπως έχει ορίσει η πολιτεία. Οι δύο άνδρες είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες και να δείξουν από την πρώτη στιγμή τη φιλοξενία μας σαν λαός.   

Να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του σχεδίου της Τουριστικής προβολής διατηρεί περίπτερο στο Αεροδρόμιο Αράξου με σκοπό την καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών που επισκέπτονται την χώρα μας. Έτσι οι ξένοι επισκέπτες καθοδηγούνται και λαμβάνουν τις πρώτες οδηγίες σχετικά με τις διακοπές τους στον τόπο μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ