Τους γύρισαν πίσω από τα διόδια του Ρίου- Πόσα οχήματα έχουν περάσει σήμερα

Πάνω από 40 πρόστιμα σε διόδια Ρίου και Ελαιώνα από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι σήμερα το πρωί

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια των Εθνικών Οδών δεδομένου ότι η έξοδος για το Πάσχα και η μετακίνηση σε άλλο νομό, δεν επιτρέπεται λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν λείπουν οι περιπτώσεις ταξιδιωτών που με διάφορες δικαιολογίες προσπαθούν να περάσουν τα διόδια, αλλά πέφτουν σε “μπλόκο”. Αυστηροί είναι οι έλεγχοι και στα διόδια του Ρίου.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr από την προηγούμενη Παρασκευή ως σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία έχει γυρίσει πίσω 5 αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι σήμερα στα διόδια του Ρίου και του Ελαιώνα έχουν βεβαιωθεί πάνω από 40 πρόστιμα. Σήμερα η κίνηση χαρακτηρίζεται ελαφρά αυξημένη σε σχέση με χθες.

Πόσα οχήματα έχουν περάσει από τα διόδια 

Από την Ολυμπία Οδό, από τα διόδια της Ελευσίνας, από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έχουν διέλθει στο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα, 6.000 οχήματα. Η μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη εποχή το 2019, προ κορωνοϊού είναι όπως επισημαίνεται, 70% και σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη 8% κάτω.

Από τα διόδια του Ρίου από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στο ρεύμα προς Πάτρα έχουν περάσει 2.250 όταν την προηγούμενη Πέμπτη στο ίδιο διάστημα ήταν 2.100

Από τα διόδια του Ζευγολατιού σήμερα από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Πάτρα, καταγράφηκαν 2.400 οχήματα. Την προηγούμενη Πέμπτη στο αντίστοιχο διάστημα ήταν 2.300.

Στα διόδια του Ελαιώνα έχουν περάσει στο ρεύμα προς Πάτρα από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι 2.100 οχήματα και αντιστοίχως την προηγούμενη Πέμπτη 1.900.

Πηγή: thebest.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ