Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣυνεδριάζει σήμερα με θέμα την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ηλεία

Συνεδριάζει σήμερα με θέμα την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ηλεία

Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό  Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει σήμερα στις 18:00, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ηλεία να είναι ανάμεσα στα θέματα της συνεδρίασης. Μάλιστα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τόσο ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, όσο και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας.

Η πρόσκληση έχει ως εξής:

«Σας προσκαλούμε όπως συμμετάσχετε στην 7η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την 29η Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ., με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξής:

1.            Ενημέρωση Προέδρου και χαιρετισμοί προσκεκλημένων.

2.            Δυτική Ελλάδα Εξωστρέφεια, εξαγωγές και επενδύσεις.

3.            H επόμενη μέρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα της Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα στους νομούς Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

4.            Ενημέρωση για το πρόγραμμα «ΑγοραΖΟΥΜΕ Εδώ» (εισηγήτρια κα Μαρία Μανωλοπούλου).

*Σας γνωρίζουμε ότι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Ιωάννης Σμυρλής και ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ