Συνεδριάζει σήμερα με θέμα την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ηλεία

Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό  Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει σήμερα στις 18:00, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ηλεία να είναι ανάμεσα στα θέματα της συνεδρίασης. Μάλιστα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τόσο ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, όσο και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας.

Η πρόσκληση έχει ως εξής:

«Σας προσκαλούμε όπως συμμετάσχετε στην 7η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την 29η Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ., με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξής:

1.            Ενημέρωση Προέδρου και χαιρετισμοί προσκεκλημένων.

2.            Δυτική Ελλάδα Εξωστρέφεια, εξαγωγές και επενδύσεις.

3.            H επόμενη μέρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα της Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα στους νομούς Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

4.            Ενημέρωση για το πρόγραμμα «ΑγοραΖΟΥΜΕ Εδώ» (εισηγήτρια κα Μαρία Μανωλοπούλου).

*Σας γνωρίζουμε ότι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Ιωάννης Σμυρλής και ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ