Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣυνδιάσκεψη στελεχών Νέας Γενιάς Κινήματος Αλλαγής Δυτικής Ελλάδας

Συνδιάσκεψη στελεχών Νέας Γενιάς Κινήματος Αλλαγής Δυτικής Ελλάδας

Οι περιφερειακές συνδιασκέψεις των στελεχών της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής συνεχίστηκαν χθες στην Δυτική Ελλάδα. Ενισχύοντας με δυναμισμό, φρέσκιες ιδέες και ριζοσπαστικό τον κύκλο της πολιτικής διαβούλευσης, μεταξύ των νέων ανθρώπων από περιοχές ολόκληρης της χώρας. 

Με τη συμμετοχή 100 και πλέον νέων από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου. Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας. Στο ειδεχθές πλαίσιο της οικονομικής, υγειονομικής και αξιακής κρίσης που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Καθώς και η παρουσίαση της δομής του νεοσύστατου δικτύου Νέας Γενιάς.

Στον ανοιχτό διάλογο με τις νέες και τους νέους της Δυτικής Ελλάδα συμμετείχε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Που με την τοποθέτηση της ανέδειξε την πολιτική προοδευτική ατζέντα που πρόκειται να διαμορφώσει το εγγύς μέλλον. Με αιχμή τον συνεχή αγώνα για μια καλύτερη Δημοκρατία. Για μια αξιοπρεπή εργασία, για ένα ποιοτικότερο και συμπεριληπτικό σύστημα Δημόσιας Παιδείας, για ισχυρά δικαιώματα για όλους. Για μια πολιτική περιβάλλοντος με χαρακτηριστικά διαγενεακής δικαιοσύνης.

Στην συνδιάσκεψη έλαβε μέρος κι ο συντονιστής του δικτύου της Νέας Γενιάς Γιώργος Τσούμας. Ο οποίος παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της οριζόντιας δομής του δικτύου που διαμορφώνεται και ενισχύεται καθημερινά. Σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και προσδιόρισε το αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής. Παρουσία του επικεφαλής της επιμέρους ομάδας του δικτύου Γιώργου Μαντζαβά. 

Η συζήτηση με τους νέους και τις νέες της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας ανέδειξε στο προσκήνιο τα ζητήματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους. Με αφορμή τη διαπίστωση αυτή σχολιάστηκε περαιτέρω η δυνατότητα εκπροσώπησης τους στις ομάδες των θεματικών δικτύων. Μέσα από τις τοποθετήσεις τους, τέλος, οι νέοι και οι νέες της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής επισήμαναν την ανάγκη να οργανωθεί περαιτέρω η επικοινωνία και η πολιτική δράση τους. Συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση, στην κοινωνική γείωση και στην ενίσχυση της διάδοσης του προοδευτικού σοσιαλιστικού μηνύματος του Κινήματος Αλλαγής. Με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και ακόμα πιο ηχηρή εκπροσώπηση των αιτημάτων, των αγωνιών και των αναγκών της νέας γενιάς στο προσκήνιο.

πηγη: dete.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ