Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΜεσολόγγι-Επετειακές εκδηλώσεις 2021: Ο λόγος στις Κοινότητες του Δήμου

Μεσολόγγι-Επετειακές εκδηλώσεις 2021: Ο λόγος στις Κοινότητες του Δήμου

Με την πρωτοβουλία και το συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Γεώργιου Σωτηρακόπουλου και του καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μέλους της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία» Νικόλαου Ζαχαριά, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19/1 ανοικτή διαβούλευση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η πρωτοβουλία είχε ως αντικείμενο συζήτησης την υποβολή προτάσεων σχετικά με εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε ενημέρωση προς τους Προέδρους που συμμετείχαν στην διαδικασία, διατυπώθηκαν απόψεις και προτάσεις, ενώ ακολούθησε διάλογος για τις δυνατότητες της υλοποίησής τους.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Λύρος αναφέρει πως «Κάθε σχεδιασμός ο οποίος αφορά τις εκδηλώσεις του 2021, συναποφασίζεται με την τοπική κοινωνία η οποία κλήθηκε να καταθέσει τις προτάσεις της μέσα από τους κοινωνικούς φορείς και πολιτικούς εκπροσώπους. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε υπήρξε πραγματικά δημιουργική κι αποτελεσματική. Η προώθηση κι ανάδειξη του πολιτισμού μας είναι ζήτημα συλλογικό. Κάθε άποψη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κι εξετάζεται προσεκτικά. Είμαι βέβαιος πως αυτή η συμμετοχική διαδικασία θα φέρει θετικά αποτελέσματα».

πηγή: thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ