Με Ξανθό, Αχτσιόγλου και Χαρίτση στην Πάτρα αύριο ο Τσίπρας

Στην Πάτρα θα βρεθεί αύριο ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από τον πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον πρώην Υπουργό  Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Όπως έχει γράψει ήδη το thebest.gr ο κ Τσίπρας  θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη, στην Πάτρα στο πλαίσιο κύκλου περιοδειών σε διάφορες περιοχές της χώρας.Η  αυριανή ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα ρίχνει βάρος στα εργασιακά και στην υγεία.
Οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, τα Eπιμελητήρια της περιοχής και τον ΣΚΕΑΝΑ. Ο κ. Ξανθός σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στη συνάντηση με υγειονομικούς στο Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο και μάλλον και στον Άγιο Ανδέρα και  η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Χαρίτσης σε συνάντηση στα Επιμελητήρια.
Η ατζέντα περιλαμβάνει συζητήσεις σχετικά με την υγειονομική και οικονομική κατάσταση της περιοχής εν τω μέσω της πανδημίας καθώς και για την επόμενη μέρα.
Κατά τη διάρκεια των περιοδειών που ξεκινούν από την Πάτρα ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει και το μήνυμα περί της αναγκαιότητας πολιτικής αλλαγής. Εκτίμηση της Κουμουνδούρου είναι ότι η πανδημία θα προκαλέσει πολύ μεγάλη φθορά στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Και λόγω των αριθμών της πανδημίας, αλλά και λόγω του χτυπήματος που δέχεται η οικονομία.

πηγή: thebest.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ