Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣοκ! Η αδερφή του Ουί Τζο Χουάνγκ ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από...

Σοκ! Η αδερφή του Ουί Τζο Χουάνγκ ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από το ερωτικό σκάνδαλο

Η αδερφή του Ουί Τζο Χουάνγκ φαίνεται πως ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από το ερωτικό σκάνδαλο, με την ίδια να καταδικάζεται σε τριετή φυλάκιση μετά από αυτή της την πράξη.

Τον περασμένο Ιούνιο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ουί Τζο Χουάνγκ, είχε βρεθεί στο επίκεντρο, για το γεγονός πως ήταν εμπλεκόμενος σε ερωτικό σκάνδαλο. Ο ίδιος βρέθηκε στο εδώλιο για το γεγονός πως διέρρευσαν βίντεό του σε προσωπικές στιγμές, τα οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τον χρήστη που τα κοινοποίησε δεν είχαν συγκατάθεση των γυναικών.

Αρκετούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (14/3) έγινε γνωστό το ποιος ήταν ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τη διαρροή. Ο λόγος για την αδερφή του ποδοσφαιριστή, η οποία διέρρευσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του Νοτιοκορεάτη. Μάλιστα η ίδια φάνηκε να τον εκβίαζε με αυτόν τον τρόπο, ενώ η διαρροή έγινε για λόγους εκδίκησης όπως ανέφεραν Μέσα της χώρας.

Η εν λόγω γυναίκα καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Νότιας Κορέας σε τριετή φυλάκιση, όπως τόνισε δημοσίευμά του το Μέσο «Yonhap». «Αυτό το περιεχόμενο έχει κυκλοφορήσει εντός κι εκτός της Νότιας Κορέας και η φύση του εγκλήματος της Χουάνγκ είναι πολύ σοβαρή», ανέφερε συγκεκριμένα ο δικαστής. Η εναγόμενη αρχικά διέψευσε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως κάποιος της χάκαρε, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε.

Τι είχε συμβεί με τον Ουί Τζο Χουάνγκ;
Σάλος είχε προκληθεί στη Νότια Κορέα με την υπόθεση του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο! Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είχε δεχθεί ανάκριση σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι γύρισε κρυφά ένα ερωτικό βίντεο με τη σύντροφό του.

Η Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία της Σεούλ είχε ανακοινώσει ότι το κάλεσε τον Ουί-Τζο για ανάκριση. Αυτό διότι τον περασμένο Ιούνιο, ένα άγνωστο άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώην σύντροφος του 31χρονου Νοτιοκορεάτη, τον κατηγόρησε, μέσω Instagram, για το γεγονός ότι τη βιντεοσκοπούσε χωρίς τη συγκατάθεση της και ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.

Το συγκεκριμένο άτομο κατηγόρησε τον Χουάνγκ λέγοντας πως στο παρελθόν έχει ξεγελάσει πολλές γυναίκες για να κάνουν έρωτα μαζί του, προσποιούμενος ότι είχε σχέσεις μαζί τους. Οι αναρτήσεις περιλάμβαναν βίντεο και εικόνες από οικείες σκηνές μεταξύ του πρώην άσου των «ερυθρολεύκων» και γυναικών. Ο Ουί-Τζο από την πλευρά του υπέβαλε ποινικές καταγγελίες εναντίον του ατόμου για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό.

sportal.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ