Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤαλαιπωρία για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του...

Ταλαιπωρία για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου για ένα ρολόι

O ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε στην κατοχή του ρολόι μεγάλης αξίας, Audemars Piguet, που επρόκειτο να δημοπρατηθεί αλλά δεν το είχε δηλώσει

Φωτογραφία που εξασφάλισε η γερμανική εφημερίδα BILD δείχνει τον ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ, μαζί με έναν τελωνειακό υπάλληλο στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ο Σβάρτσενέγκερ βρέθηκε να περιμένει επί ώρες στο αεροδρόμιο, αφότου προσγειώθηκε με το αεροσκάφος του από το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός είχε στην κατοχή του ένα πολυτελές ρολόι μάρκας Audemars Piguet που προοριζόταν για δημοπρασία στην Αυστρία.

arni

Στόχος του ηθοποιού το ρολόι να δημοπρατηθεί αύριο Πέμπτη με τα χρήματα να δίνονται για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Σβαρτσενέγκερ κίνησε αρχικά την προσοχή των τελωνειακών υπαλλήλων που τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να ανοίξει τις αποσκευές του. Επρόκειτο για τυπικό έλεγχο χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Στη συνέχεια, οι τελωνειακοί ανακάλυψαν το ρολόι πολυτελείας στις αποσκευές.

Σημειώνεται ότι το ρολόι αποτελεί ειδική παραγγελία, πρόκειται για μοναδικό κομμάτι.

Η Audemars Piguet φτιάχνει περίπου 45.000 ρολόγια το χρόνο, με ετήσιες πωλήσεις περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρώ, και παρήγε το συγκεκριμένο ρολόι ειδικά για τον Άρνολντ.

Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός και εάν θα μπορέσει να πάρει μαζί του το ρολόι.

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού τελωνείου στο Μόναχο, δήλωσε τα εξής στη BILD: «έχουμε κινήσει ποινικές φορολογικές διαδικασίες. Το ρολόι θα έπρεπε να έχει καταχωρηθεί γιατί είναι εισαγωγής».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ