Έλλι Γκολντστάιν: Το μοντέλο με σύνδρομο Down που έγινε «μούσα» μεγάλων οίκων μόδας (βίντεο)

134

Η 21χρονη κάνει πασαρέλα για τον οίκο Gucci και μόντελιγκ για το περιοδικό Vogue – Κατάφερε να φτιάξει περιουσία, να αγοράσει το δικό της σπίτι και να διαψεύσει την ιατρική κοινότητα

Κάνει πασαρέλα για τον οίκο Gucci και μόντελιγκ για το περιοδικό Vogue. Kι όμως, όταν γεννήθηκε οι γιατροί είχαν πει στους γονείς της ότι το παιδί τους, που πάσχει από σύνδρομο Down, δεν θα περπατούσε και δεν θα μιλούσε.  Μάλιστα, μία νοσοκόμα είχε παροτρύνει τους γονείς της Έλλι να την παρατήσουν στο νοσοκομείο.

Σήμερα, σε ηλικία 21 ετών, η Έλλι Γκολντστάιν, που έχει σύνδρομο Down, κάνει μεταξύ άλλων, πασαρέλα για την Gucci και μόντελινγκ για τη Vogue.

Συμμετείχε σε διεθνείς καμπάνιες και αισθάνεται τρισευτυχισμένη που βοήθησε στην προώθηση της νέας κούκλας Barbie.  Με τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει, κατάφερε πρόσφατα να αγοράσει σπίτι σε μία όμορφη και ήσυχη περιοχή του Έσσεξ. Η Έλλι κατάφερε σε αυτή την ηλικία να αγοράσει σπίτι, κάτι που για τους περισσότερους συνομήλικούς της, αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Όπως η ίδια επισημαίνει, ο κουμπαράς της γέμισε όταν πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue, τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr