Έπιασαν παπά με 2 γυναίκες μέσα στο ιερό και ο Αρχιεπίσκοπος διέταξε να καεί ολόκληρη η Εκκλησία

2557

Ιερέας πιάστηκε στα πράσα μέσα στο βωμό εκκλησίας στο Λος Άντζελες με δύο γυναίκες, καταγράφοντας με κάμερα τις σκηνές.

Την ενοχή του για αισχρές πράξεις στο χώρο της εκκλησίας, ομολόγησε ένα πρώην ιερέας στο Λος Άντζελες, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δύο γυναίκες μέσα στον βωμό και μάλιστα είχαν τοποθετήσει και κάμερα και κατέγραφαν τις στιγμές τους.

Advertisement

Την περασμένη Δευτέρα, ο Τράβις Κλαρκ, πρώην ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας των Αγίων Πέτρου και Παύλου του Περλ Ρίβερ, ομολόγησε την ενοχή του για τις πράξεις του μέσα στον χώρο της εκκλησίας, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Στα πράσα από περαστικό πιάστηκε ο ιερέας με τις δύο γυναίκες

Άνδρας που περνούσε από την περιοχή στις 11 το βράδυ και είδε φώτα στην εκκλησία, κάτι που του προξένησε εντύπωση, πλησίασε και κοιτάζοντας από το παράθυρο, είδε τον ιερέα αντί να προσεύχεται να είναι μέσα με δύο γυναίκες, ενώ λίγο πιο δίπλα υπήρχε ένα τρίποδο με μια κάμερα που κατέγραφε τις στιγμές τους.

Ο περαστικός άρχισε να βγάζει βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, τον ιερέα και τις δύο γυναίκες στον βωμό, ενώ στο σημείο υπήρχαν και πολλά βοηθήματα και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και τους έδειξε τα πλάνα, οπότε οι τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας συνελήφθησαν αμέσως.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ως τιμωρία στον ιερέα 

Η δικαστής της περιφέρειας καταδίκασε τον Κλαρκ σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή, αφού ομολόγησε την ενοχή του για άσεμνη συμπεριφορά, ενώ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 1.000 δολάρια.

Advertisement

Ήδη έχει πληρώσει 8.000 δολάρια, ως αποζημίωση στην Αρχιεπισκοπή της Νέας Ορλεάνης, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε να καεί ο βωμός.

https://www.enimerotiko.gr/